ONLINE SÖRKÓSTOLÁS

A vírushelyzet miatt nem találkozhattok a barátaiddal, a kollégáiddal? Nincs kedvetek este spiccesen hazajutni? Az ország különböző pontjain éltek, dolgoztok? Vagy csak szimplán introvertáltak, esetleg túl kényelmesek vagytok? Néhány sör azért jól esne? Az online sörkóstoló a megoldás!

Mi történik egy ilyen alkalommal?

Az online sörkóstolás tartalmazza

Extra szolgáltatások

Tematikus sörcsomagok

Ha tanácstalan vagy, milyen söröket szeretnél kóstolni, itt találsz néhány már bevált összeállítást.

icon-alap

Basic

Bízd magad a szakértőre!

icon-csak_a_gyumolcsos

Csak a gyümölcsös

Gyümölcsös sörök a sorban

icon-fekete_csomag

Fekete csomag

Stout, porter, black IPA stb. Minden ami fekete!

icon-extrem

Extrém

A legextrémebb sörkülönlegességekkel ismerkedhettek meg

icon-buza

Búza

Ha kíváncsi vagy, melyik főzde milyen búzasört csinál

icon-hardcore

Hardcore

Sörök 8%-os alkoholtartalom fölött

icon-fozdevalasz

Főzdeválasz

Válaszd ki Te, hogy melyik főzdétől szeretnél söröket kóstolni!

icon-idea

Saját ötletem támadt!

Bármilyen egyedi elképzelést megvalósítunk

Reczer Gábor vagyok, gerilla sörfőző, a Reczer Ser sörmárka megálmodója és alapítója, illetve kraft sör (p)artizán. Tizenéves korom óta foglalkoztat a sör maga. Kezdetben főként a fogyasztása vonzott, a későbbiekben viszont megtetszett a sörkészítés folyamata is. Eleinte – ahogy mindenki más – én is házi sörfőzőként bontogattam szárnyaim a barátaim legnagyobb örömére. Ezt követően gerilla főzőként próbáltam szerencsét a sörpiacon. Időközben megszereztem a sörgyártó képesítést, és bő másfél évig a HopTop Brewery üzemvezetőjeként tevékenykedtem. Az elmúlt években több söröm a piacra került, köztük a nemzetközi sörversenyen díjnyertes T30 és az Anna and the Barbies zenekar hivatalos söre, a Satu is. Útjára indítottam egy hiánypótló sörsorozatot a Collabrew Series-t, mely hozzásegített ahhoz, hogy több szakíró a 2018-as év legjobb gerilla sörfőzőjének válasszon.
Évek óta nagy rutinnal tartok sörkóstolókat, sörvacsorákat, melyek közvetlen hangulatúak, interaktívak, leginkább egy baráti sörözéshez hasonlítanám.